Sveiki visi. Es meklēju stipru, uzticamu aliansi. Pagaidām neesmu ļoti liels spēlētājs, taču cenšos attīstīties pēc iespējas atrāk. Ja ir kāda alianse, kur nebūtu iebildumi pret mazu spēlētāju, lūdzu uzrakstīt. Visu pārejo info pēc tam!
Sveiki visi. Es meklēju stipru, uzticamu aliansi. Pagaidām neesmu ļoti liels spēlētājs, taču cenšos attīstīties pēc iespējas atrāk. Ja ir kāda alianse, kur nebūtu iebildumi pret mazu spēlētāju, lūdzu uzrakstīt. Visu pārejo info pēc tam!
Šeit aktivitāte ir ļoti zema. Labāk vienkārši pats skaties kura tev tuvāk un raksti pieteikumu![]()
CERU, KA TRAVIAN SASNIEGS ĀTRĀKUS ATTĪSTĪBAS APGRIEZIENUS!
Njamm, pamanīju ka nav baigi aktīvie teLaikam tā arī būs jādara :/
Tas jau nau grūti - paprasi, ņem, tad ņem, ja neņem tad ej pie nākošā.
Я ищу себе женщину такую чтобы была метр ростом и обязательно чтобы с квадратной головой , чтобы удобно било ставить кружку с пивом ...
Я самое миролюбивое существо на земле. И кровью умоется тот, кто усомнится в моём миролюбии .
Nu kad es te biju reģistrējies, tad aktivitāte bija liela, jo daudz spamoju (kā arī bija vecie labie lietotāji, kuri ir aizdzīti). Tad man bija kaut kur 11 gadi. Patreiz man ir 15 un tuvojās 16, tāpēc šāda muļķošanās neinteresē.
Laikam tas, ka spēlē ir viens liels mīnuss - pēc 11 mēnešiem ir restarts.
Bet tā aliansēm pieteikumus raksti, skatoties, kādas viņiem ir prasības. Ja nekas nav teikts par prasībām, tad vari droši rakstīt pieteikumu, kaut vai, ja tev ir knapi 20 iedzīvotāji kopā pa visiem ciemiem (Labi, galvenais ciems), bet viņi neko pretīm nevar teikts, viņi var noraidīt tavu pieteikumu. Bet nekas briesmīgs nebūs...
tiešām lol
Es arī meklēju, bet nevaru atrast aliansi!
Vai izdevās kādam atrast ? Esmu atsācis spēlēt. Arī meklēju...![]()