Man jautājums ir tāds!Ja es eju ar Barvedi uz kādu ciemu to iekarot,tad cik reizes man jāiet lai ciems būtu mans!?!Un kā es varu zināt cik tajā ciemā vel palikuši uzticības punkti!?!![]()
Man jautājums ir tāds!Ja es eju ar Barvedi uz kādu ciemu to iekarot,tad cik reizes man jāiet lai ciems būtu mans!?!Un kā es varu zināt cik tajā ciemā vel palikuši uzticības punkti!?!![]()
Sveiks
Iešanas reižu skaits ir atkarīgs no rases ar kuru spēlē
Senators (Roman) - vienā reizē spēj pazemināt no 25%-30% lojalitāti
Barvedis (Ģermāņi) - vienā reizē spēj pazemināt no 20-25% lojalitāti
Čīfs (Galli) - vienā reizē spēj samazināt no 20-25% lojalitāti
sa;nemsi šādus paziņojumus.
līdz lojalitāte būs 0 un ciema iedzīvotāji pievienosies tavai impērijai.
he he...tiko piefiksēju ka kāds rezidenci bija pirms manis nokatojis...
Last edited by exsesiwe; 08-30-2009 at 01:24 PM.
Hm,ta īsti nesaprotu,tad kādēļ kad eju uz vienu ciemu ar Barvedi vienu,(esmu gallu cilts,un pretinieks tapat),man neuzrādas ka lojalitāte tanī ciemā pazeminātos!Nesaprotu ko daru nepareizi!!!![]()
Atņemt nevar: Galvaspilsētu, CIemu ja tur nav nojaukta rezidence vai pils.
Nojaukt var ar katapultām
Priekā!
Tautā viņus par "resnajiem" dēvē) bet nu ja gribi būt punktuāls, tad manis pēc.
Mazs papildinājums, procentus ietekmē arī lielo svinību esamību/neasamība uzbrucēja/aizsarga ciemā, (+/-5%). Tā ka, ja pareizi spēlē, piemēram, romieši ar 3 senatoriem var atņem ciemu vienā piegājienā.
exsesiwe, tev labs piemērs, kā nevajag darīt: kāda mārrutka pēc iet ar 200 katā?! Pat lai noblieztu 20lvl rezidenci vajag ~53 katapultas. Izpētam kāda līmeņa rezidence ir un sūtam pietiekamu skaitu katapultu. It īpaši piesardzīgi uzbrūkam, kad rezidence vienreiz jau ir nograuta un nezinam vai cietušais to ir atjaunojis vai nē. Parēķinam maksimālo līmeni līdz kādam tā varētu būt atjaunota un sūtam nepieciešamo katu skaitu. Maucot ar 200katām pa rezidenci, kuras nav randomā tiks noblieztas citas ēkas, savukārt, ja sūtīsim tikai tik katapultus, lai nokatotu, piemēram, iespējamu 3līmeņa rezidenci, tās neesamības gadījumā, citas būvēs cietīs mazāk.